fbpx

Vi erbjuder personlig träning,
gymskola och friskvård
för företag.

Kontakta oss så berättar vi hur
vi kan hjälpa just dig.

PT

Få ut mer av din träning med
personlig tränare!

Vår personliga tränare motiverar och inspirerar dig till roligare och effektivare träning. Vår personliga tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Personlig träning ger Dig effektivare träning, snabbare resultat, ökad motivation och kunskap samt säkrare träning. En personlig tränare kan hjälpa Dig med alltifrån kostrådgivning och träningsmotivation till individuellt träningsupplägg och målspecifik träning.

Är du nyfiken på träning med PT? Boka gärna en kostnadsfri PT-konsultation där du får mer information samt förslag på hur just Du kan lägga upp din träning. Du binder dig inte till något utan avgör själv om PT är något för dig.

Gymskola

 

12-14 år – genom vår gymskola får du en möjlighet att genomföra en utbildning för att i förlängningen kunna träna i våra lokaler utan målsman under bemannade tider. Utbildningen genomförs i grupp om 3-5 personer tillsammans med någon av våra personliga tränare Marcus eller Cornelia. Utbildningen består av tre lektioner där första lektionen är teoretisk och övriga två praktiskt i vårt gym. Du kommer som sagt kunna träna i vårt gym utan målsmans närvaro, men vi behöver målsmans godkännande för att genomföra vår utbildning. Kostnad 495:- per person för samtliga tre lektioner.

Övriga – givetvis är ovan utbildning tillgänglig för alla. Är ni ett kompisgäng, företag, en grupp seniorer etc. på 3-5 personer så är det bara att höra av sig så hittar vi en passande tid för er. Är du ensam, men skulle vilja gå utbildningen så hör av dig så sätter vi ihop en grupp när vi har minst tre intresseanmälningar.

Friskvård företag

Hos oss på MFitness har du som företag möjlighet till friskvård.
Kontakta oss så tar vi fram en kostnadsfri offert anpassad för just ditt företags behov.